Løsninger

JUST IN CASE LIVE BAND

Just In Case Live Band er den fulde pakke med et 5-mandsorkester der giver den fuld gas på scenen.  Repertoiret er så bredt at det dækker fra Elvis til 70er 80er & 90er ja helt op til nutidens pop/rock hits. Fra stille ballader til rock n’ roll. fra V.L.T.J. til AC-DC.  Just In Case Live Band leverer underholdning og dansemusik og garanterer en aften du ikke glemmer!

JUST IN CASE TRIO

Just In Case Trio er et 3-mands-orkester som spiller samme repertoire som Live Band. Underholdningen er i top, bandet er tæt på dansegulvet og der bliver taget hånd om det hele til festen. Trioen er perfekt til mindre arrangementer med under 100 personer fx i forsamlingshuse, restauranter eller mindre selskabslokaler. Der er garanti på underholdning i topklasse med dygtige musikere og hits til hele aftenen. 

JUST IN CASE DUO

Just In Case duo, er et 2-mands-orkester. Repertoiret dækker fra Elvis til stille ballader til rock n’ roll, danske og engelske 70er 80er & 90er klassikere. Just In Duoen kan være en kombination af akustisk guitar, elguitar, mundharpe, cajon. Duoen er perfekt til mindre arrangementer med under 50 personer fx i forsamlingshuse, restauranter, mindre selskabslokaler og bar. Der er garanti på underholdning i topklasse med dygtige musikere og hits til hele aftenen. just in case duo er også en ideel løsning til festdinner. vi er ikke blege for at fyre den af med VLTJ. åååå boogie boogie boogie. Vi sejler op ad åen etc….