Referencer

Her kan du se, hvad tidligere kunder synes om vores show. Du er også selv velkommen til at efterlade en kommentar 🙂

13 Replies to “Referencer”

 1. Det var en fornøjelse at have Just In Case Live Band til at spille til vores store Open Air fest i Haderslev Centrum den 10. juni 2023.

  Bandet er sammenspillet og har fokus på at underholde publikum.
  De har et meget alsidigt repertoire, der gør at de kan spille for mange aldersgrupper.
  Og så er de ovenikøbet nogle flinke og serøse fyre at have på besøg.

  Vh.
  Michael
  Bar de Ville & Tribunen

 2. Så var der fest 🤩

  Vi bookede “just in case” til min 50 års fødselsdag, det blev til et brag af en fest! Vi fik ømme dansefødder og ømme kæber af at danse og grine.
  Jeg kan varmt anbefale bandet!

  Anmeldt af Lene Bach Madsen d. 22. januar 2023

 3. Oplevelse i særklasse

  Gutterne holdt festen i gang, selvom der var opstået udfordringer undervejs. Musikken var i topklasse, de spillede op til dans og vores gæster har rost musikerne. Tak for I gjorde vores bryllup til en fest 🌸

  Anmeldt af Justina d. 25. oktober 2022

 4. Vi har flere gange booket Just in Case og anbefaler dem gerne til vores gæster som står og mangler et band. Vi får altid de mest positive tilbagemeldinger fra vores gæster.
  Just in Case sætter altid gang i et brag af en fest uanset hvilket arrangement vi har booket dem til.
  De får vores bedste anbefalinger herfra.
  Comwell Kongebrogaarden

 5. Fødselsdags fest

  Til min fødselsdagsfest havde jeg Just in Case til at spille der var godt gang i dansegulvet

  Musikken indfriede mine forventninger så det var helt perfekt

  Jeg kan varmt anbefale Just in Case

  vh Niels Rabølle

 6. Vi havde Just in case til at spille til vores bryllup i oktober 2019.

  Lige fra første kontakt, har Kim været super imødekommende og hjælpsom i forbindelse med planlægning.
  Kim har selv koordineret opsætning og lydprøver med feststedet, så de ikke forstyrrede festen.
  Selve aftenen og musikker er der ikke en finger at sætte på. Bandet formåede at få alle gæster med op at danse – unge som gamle.
  Musikken og dansen står som et af højdepunkterne i vores aften – takket være Just in case.

  Vi giver de varmeste anbefalinger herfra.

 7. På arbejdspladsen skulle der holdes en stor personalefest. Det skulle være en fest med god mad og efterfølgende musik, der bød op til dans den halve nat. Vi var 80 festglade mennesker i en meget spredt aldersgruppe, og da man jo ved at musikken betyder halvdelen af en god fest, hvem andre end Just in Case skulle og kunne løfte den opgave!
  Der blev virkelig lyttet til vores ønsker til repertoiret, men samtidig er det også et professionelt band med mange års erfaringer for gode fester, så vi fik også god hjælp og vejledning.
  Bandet spiller fantastisk, de elsker det, de laver og de formår virkelig at fyre op under dansegulvet. En fest vi vil snakke om i mange år – Tak for det!

 8. Vi havde fornøjelsen af Just In Case (Trio) på J-dag, fredag d. 2. November 2018, på Crazy Daisy Haderslev. Fuld fart på festen, og fedt at man her har med top professionelle gutter at gøre, der formår at sparke gang i en fest.
  Bandet var her tiltænkt som opvarmning til den store aften, og de formåede at fylde afdelingen med folk i alle aldersgrupper.

  Fuld opbakning og anbefaling herfra! Så hvis du skal bruge et band til din næste fest, så tøv ikke med at booke Just In Case.

  Mvh. Nikolaj, Crazy Daisy Haderslev

 9. Brian Junker Jensen siger:
  Når der skal vælges musik til en fest hvor der er mange deltagere, vil der også være mange forskellige meninger om hvad musik der skal vælges. Vi har i Fighter Wing Skrydstrup hold fælles julefrokost de seneste 5 år, hvor der har været forskellige grupper der har spillet for ca. 500 festdeltagere. Jeg må dog sige at vores valg i år sad lige i skabet. Vi havde valgt at prøve Just in Case til vores julefest og gruppen lovede inden festen, at de ville levere et professionelt stykke arbejde, og det blev også gjort. Der skal flere ting til at musik og stemning går op i en højere enhed. Ud over at der blev valgt solid faglighed, passede musikken særdeles godt til vores fest. Gruppen vælger ofte, har jeg efterfølgende erfaret, at der SKAL en lydmand med, som er på stedet hele aftenen. Jeg kan kun sige, at de penge også er givet rigtig godt ud. Ved siden af det, havde de også en person som forestod lys til hele aftenen. Det vil i fremtiden ikke være et must med det store opsæt af lys, men det gjorde ikke aftenen mindre fantastisk. Det som dog gav det sidste smiley i min personlige vurdering, var forsangeren som fik det hele til at gå op i en større enhed.
  Rent musikalsk er der rigtig stor forskel på om man vælger et godt sammenspillet 5 mands orkester der rent faktisk spiller instrumenterne, eller 1-3 personer der har indkodet en del af musikken!!!!
  På Just In Case hjemmeside lover bandet, at deres mission er at få folk op af stolene. Da bandet gik på, var vi knap nok færdige med at spise, hvor folk blev alligevel lokket på dansegulvet, hvilket ikke er sket før.
  Hvis der er andre der kan bruge en anbefaling – Just in Case – så er den thumbs up herfra. Tak for en fed aften, som var alle ressourcerne værd. Det kunne godt tænkes at vi ønsker succesen gentaget.
  Med venlig hilsen
  Brian Junker Jensen, seniorsergent, Velfærdsbefalingsmand.

 10. Løjterlig Lørdag, Halfest, Løjt Kirkeby,
  “Just In Case leverer varen! Rigtig fed underholdning! Der var musik for enhver smag og folk på dansegulvet hele natten. Tak for en super oplevelse!”
  -Bo Høvedsgaard Iversen, Løjt Kirkeby

 11. Signe Marie Plenge siger:
  HFK Fodboldfest!
  Vi holdt den årlige fest for alle frivillige trænere, ledere og stadionfolk. Ialt 160 mand M/K
  Just in case var aftenens musikalske indslag. De er fantastiske til at sætte gang i den. Med store smil og godt humør spiller de et meget varieret udvalg af fremragende dansemusik.
  Vores selskab plejer at blive halveret, når maden er indtaget, men denne gang blev folk til den bitre ende.
  Fantastisk fodboldfest og vi håber, at Just in case har tid til at spille op til flere glidende dansetacklinger næste år 🙂
  Mange hilsner festudvalget, Marlene og SignE

 12. Vi havde booket Just In Case til et stort udendørs arrangement. Vi ville gerne have et driftsikkert band med en stor folkelig appel, så vi kunne appellere bredt. Bandet levede op til forventningerne og var medvirkende til at arrangementet blev godt. Just In Case er et solidt sammenspillet orkester, som vi gerne anbefaler til andre // Michael, indehaver Tribunen/Haderslev

 13. Sølvbryllup, Rinkenæs,
  “I forbindelse med vores kobberbryllup havde vi hyret Just In Case og vi blev ikke skuffet!
  Bandet kom helt ud over kanten og deres måde at performe på ramte lige i øjet! Samtlige medlemer i bandet var topprofessionelle i deres optræden.
  Vi kan kun ærgre os over at vi ikke lige står for at skulle holde fest igen lige foreløbig, for så vidste vi hvem der skulle spille op til dans igen!”
  -Lis Østergaard, Viceforstander, Rinkenæs Efterskole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.